Sunday, 26 August 2012

Kampanjan vuoristo

Force on Force kampanja sijoittuu vuoristoon jossa on mukava sola. Joukot ovat asemissa eri puolilla solaa ja action on taattua.  Mutta jotta pelit voivat käynnistyä pitää rakentaa iso vuori. Juha ja Teemu kävivät haasteen kimppuun. Itse tein pienempiä kukkuloita. Kiitos Makelle ilmaisista vähän käytetyistä styrokseista. Sininen foami kun ei mene miksikään vaikka on hetken maan alla.

Kukkula rakentuu parhaiten tylsällä työvälineellä jolla voi lohkoa palasia pois styroksista. Itse käytän tukevaa laastilastaa. Sen kumimaisesta kahvasta saa hyvän otteen. Koska se ei ole terävä, styroksiin tulee naksutellessa vain lohkeamia reunaan sen sijaan että styroksi leikkaantuisi siististi. Tämä on todella helppo tapa tehdä nuoria vuoristoja.

Pienemmät kukkulat on tarkotiettu pelissä näköesteeksi, jolloin niiden päälle ei ole tarkoitus päästä. Nämä käyvät myös saariksi laivataisteluihin. Pikkukukkuloiden väriksi aion samaa kun on merirosvosaaren kalkkikivi. Näin niistä saadasn yhteensopivia vanhojen maastojen kanssa.


Ennen vuoriston rakentelua tehtiin / fiksattiin vanhoja taloja.

Tästä lähtee vuoristo..

Vähän käytettyä Finnfoamia

Vuori.

Pienempi vuori.

Raunalla on asemat..

Luolassa piilossa weapons on mass destruction.

Joukko pienempiä kukkuloita etualalla.


No comments:

Post a comment