Wednesday 27 February 2013

Hamburger Tactica 2013

Käytiin taas porukalla Dolmotin ja kumppaneiden kanssa tutkimassa Hamburger Tactican pelejä ja myyntikojuja. Matkaan lähdettiin torstaina työpäivän päätteeksi ja lento Saksanmaalle sujui nopeasti. Kentältä junailtiin keskustaan paikallisjunalla ja hotelli olikin aivan rautatieasemaa vastapäätä. Mielestäni hotellivalinta osui täydellisesti, kohtuullisen edullinen (kolme yötä 162 euroa aamupalalla) ja ennen kaikkea tukikohdasta saattoi nopeasti mennä kaupungille tai junailla messupaikalle / lentokentälle.

Perjantaina kierrettiin kaupungilla ja tehtiin kohtuullinen ehkä 15-20km kävelykierros käyden läpi paikallisten pienoisrautatie, miniatyyri ja levykauppojen hyllyt. Lopuksi kahmittiin kassit täyteen tavaraa pääostoskadun tavaratalojen leluosastojen alennusmyynneistä ja legokaupasta.

Lauantaina ja sunnuntaina vietettiin päivät messuilla kunnes pitikin jo lentää takaisin Suomeen. Iltaisin käytiin paikallisissa ruokaravintoloissa ja pubeissa täyttämässä vatsaa. Pitkien päivien perään ruoka maistui ja juttua rakentelusta sekä peleistä riitti.


Hamburger Taktican järjestää Hampurin pelikerho ja
tapahtuma on tunnettu erittäin hienoista pelimaastoista.
Järjestäjien edustajia kuvissa sinisessä paidassa, Frank ja Frank.


Itselleni tämä oli jo kuudes perättäinen reissu tapahtumaan joten seutu alkaa olla jo hyvin hallussa. Tänä vuonna ei edes eksytty ja Berliner Torissakin käytiin junailemassa vain kaksi kertaa. Todella hauska reissu!

Kuvia kun kävelimme kaupungilla ja kuvia itse tapahtumasta.

Alla pikaisesti jaoteltuja kuvia kamerastani ensimauksi hienoista pelipöydistä. Pelipöytien ja miniatyyrien kuvat on vielä tarkoitus tehdä varsinaisiksi postauksiksi. 

No comments:

Post a Comment