Saturday 2 March 2013

Saga ja normannit

Saga kipinä iski kunnolla ja piti heti rakentaa oma Normanni armeija.

Tacticasta löytyi tarjouksesta Conquest Gamesin uusia normanni muoviukkoja joita tulee yhdessä paketissa 44kpl.  Loistava tarjous, pitikin heti ostaa kolme pakettia ukkoja..  Myös kirpputorilta löysin ison kasan metallisia Gribbing Beastin normanneja edullisesti.. Tokihan tarvitsen Sagaan 200 normannia.

Yksi muoviukkojenpaketti riittää näpprästi koko Saga pelin armeijaan ja siinä tulee jo enemmän kuin 4 pisteen peruspeliin tarvitaan. Sain putsattua ja liimattua  ensimmäisen paketin ukkoja kasaan. Laadukasta Renedran muovia, mutta valikoima ei täysin miellyttänyt. Rengashaarniskaisia ukkoja on vain 8kpl, lisäksi päitä oli tasan yhtä monta kuin ukkoa mistä 8 miehelle joutui laittamaan kypärättömän. Ase vaihtoehtoja olisin myös kaivannut lisää. Muovisissa on jotenkin tottunut että pää- ja asevaihtoehtoja on ylimäärin.

Lisäksi ukkojen asennot olivat kovin juoksevia, tämä toki sopii mainiosti Sagaan, mutta Warhammer Ancient Battle tyyppisessä pelissä keihäiden kanssa juoksevat ukot voivat olla hieman tungoksessa. 


Normans

Shield wall

Command group

Veteraanit

Paketissa tuli mukana myös pari kuollutta

No comments:

Post a Comment