Monday 8 April 2013

Descent II - Peli 2 - 1

Kakkoskampanjan toisessa pelissä sankarit etenivät maajussin maille jossa ilkeät goblinit olivat ryöstämässä viljaa. Goblinit saivat varastettua kolme säkillistä ruokaa pomolleen. Sankarit olivat hieman hätää kärsimässä Overlordin jumitus taktiikalla, mutta pääsivät hyvin peliin mukaan käyttäen hahmojen kykyjä.

Tänään nähdään onnistuvatko sankarit pelin kakkososassa pelastaa farmarin veljen.

Goblinit kipittää viljan perään

Isot koirat tulevat goblinien apuun.

Henryn hahmo

Tuntematon sotilas

Samin hahmo

Mikon hahmo

Joka on myrkytetty

Overlordin hurja käsi

3 comments:

  1. Hyvältä näyttää tuo Descentin toinen laitos. Itse vedän ekan painoksen Road to Legendiä... Ikuisuus kampanja :) Huhut kertovat että 2nd edikassa tuleva kampanja on virtaviivaisempi sekä pelisessioiden setuppi hieman nopeampi. Kuulostaa hyvältä... Pitääköhän paikkansa?

    ReplyDelete
  2. Descent 2 on minusta paljon suoraviivaisempi. Mekaniikkaa on yksinkertaistettu ja nopeampi pelata. Esimerkkinä eilen yksi luolaseikkailu kesti tunnin, jolloin yhden illan aika ehtii pelata viisikin luolaa läpi. Kakkonen on suunniteltu suoraan kampanjaksi, jossa tehtävä koostuu kahdesta erillisestä luolasta, jolloin peliä voi pelata tunnin seteissäkin kun tehtävän voi puolessa välissä jättää odottamaan seuraavaa peli kertaa. Yksinkertainen on kaunista :)

    Vanhempaa Descentiä tosin olen pelannut vain yhden kerran ja seurannut sivusta kampanjan alkua.

    ReplyDelete
  3. Huomattavasti nopeammalta kuulostaa kuin ykkös laitos... Täytyy pistää hankintaan, kunhan saadaan RtL läpi edes kerran :) Kiitos infosta!

    ReplyDelete