Sunday 19 May 2013

Malifaux muovifiguurit

Taannoin netistä lueskelin Malifauxin uusista muovifiguista ja jäin pohtimaan että miltä tietokoneella tehdyt ukot näyttävät luonnossa. Konseptikuvissa oli ukkoja joista pidin paljon, kaapumiehet ja samuraijousimiehet. Joskin näiden 3d-rendaus näytti paikoitellen pyöreähköltä tarkoissa yksityiskohdissa ja vaatteiden yhtymäkohdissa ukkoon. Tarkoitan että tietty terävyys puuttui jota näyttää olevat usein valmistajan ensimmäisissä 3d-mallinnetuissa figuureissa.

Koska Manchesterista ei voitu lähteä tyhjin käsin, poimin mukaan pari pakettia Malifaux muovifiguureja. Nyt pääsin läheltä tutkimaan laatuja ja ukot näyttävät hienolle. Pelikäyttöön ehkä turhan plajon ohuita osia jotka katkeavat helposti, mutta näyttäviä ilmestyksiä. Kenties seuraaviin Malifaux malleihin tulee lisää terävyyttä.

Yleisesti ukkojen laatu oli hyvä, sormia oli aseteltu jousiampujilla siten että kaveri saattoi pitää kahtakin nuolta sormien välissä. Jätin näitä erikeen liimattavia nuolia pois, koska pikkunuolet katkee helposti käytössä. Sormista saattoi kuitenkin päätellä että mallien valmsituksessa käytetyllä valutekniikalla voi painaa todella tarkkoja pikkusormia.


Tyylikäs paketti

3d-rendatut figuurit

Ensimmäisestä paketista löytyi kolme kaapumiestä. Tarkkasilmäinen
huomaa että muovit on painettu Kiinassa.

Toisessa oli kolme jousimiestä

Kaapumiehet koottuna

Lähikuvaa, hyvä fiilis miehissä.

Dynaamisia asentoja.

Samurai jousimiehet, yhdellä jalalla seisova saattaa olla
 pidemmän päälle hankala saada säilymään ehjänä.

1 comment:

  1. Nää on kyllä aika hienoja! Tyyliteillymmät poset mitä on vähään aikaan nähny, pitää vaan käsitellä silkkihanskoin ettei mee tosiaan rikki.

    ReplyDelete