Sunday 3 November 2013

Ikean rakennusmateriaalit

Kävin hakemassa pikaisesti Ikeasta kymmenkunta korkkipannunalustaa. Saa ukon jos toisenkin alustettua. Ikean korkkipannunalunen (3kpl) 1,99 euroa on edullinen rakennusmateriaali. Korkki lohkeaa näyttäen kalliolta.  Mukavan paksua joten tästä saa vaikka millaisen rinteen aikaiseksi. Murskaamalla saa pikkukivikkoa loppuelämäksi.


Lainasin kuvan netistä kun en jaksanut kaivaa kameraa repusta.


Mietin että jos tästä repisi tiilipalasia voisi rakentaa romahtaneen linnankin. Tai ainakin rinteen, kävin myös akvaariokaupassa katsomassa terraariokorkkia. Se oli täydellistä rinnemaastoihin, mutta koska isommat maastot eivät mahdu enää mihinkään, jäi hankinta tällä kertaa vain haaveiluasteelle.

Ikeasta löytyy myös pelloiksi Trampa ruskea kynnysmatto (9,99e), sekä korsi ruokapöydän tabletteja mistä saa sopivaa lauta aitaa tai talojen kattoja (0,39e/kpl).

Näitäkin korkkitabletteja olisin ottanut mahdollisesti rakennusmateriaaliksi mutta ei ole myynnissä Espoossa.. Aikoinaan ostin Tarjoustalosta todella hyviä korkkitabletteja alennuksesta mutta siellä ei ole näkynyt niitä enää harmikseni.

2 comments:

  1. Hyvä vinkki noi korkkialuset, onhan muijalla ihmeteltävää kun lähen vapaaehtoisesti ikeaan :P

    ReplyDelete
  2. Rakenteluun löytyy kaikkea hauskaa edullista tarviketta yllättävistäkin paikoista. Voit kätevästi yllättää "Täytyis päästä Ikeaan. Miksei jo mennä? Täytyy kyllä sanoa että oli sunnuntaina sellainen ruuhka mestoilla että tälläistä messukävijääkin ahdisti huolella :)

    ReplyDelete