Sunday 4 August 2013

Viktoria Louise von Prussia

Noppakerholla on aktivoitunut In Her Majestys Name pelailu ja mikäs sen tyylikkäämpää kun steampunk tyylinen skirmish. Tästä sain pitkästä aikaa inspiraation maalata figuureja. Maastoa on tullut tehtyä kaksin käsin, mutta viimeiseltä parilta vuodelta figuurien maalaussaldo on niukka. Varsinkin jos lasketaan ukot jotka on maalattu loppunu asti :)

Hinterland miniaturesiltä löytyy mahtavia piikkikypäräisiä preussilaisnaisia, joten ensimmäiseksi posseksi syntyy Viktoria Louise von Prussia henkivartiokaartineen. Joukossa myös Husaarien karvahatulla varustettuja naisia. Figuurit ovat Paul Hicks taidonnäytteitä, parhautta mitä on saatavilla.

Viktoria Luise Adelheid Mathilde Charlotte von Preußen, Herzogin zu Braunschweig-Lüneburg, Prinzessin von Hannover, Prinzessin von Großbritannien und Irland. Lisää kuvia löytyy tuolta.



Princess of Prussia

Figuurit ovat 28mm skaalassa, jolloin jos figuurit olisivat hieman isompia ne olisivat oivia Death Korps of Krieg miniatyyrejä.  Illan saldo on puhdistus, hiekoitus alustalle, pohjamaalaus ja german gray pöksyt ja olive green takki. Sinällään mulla ei ole käsitystä minkä verran ukkoja tarvitaan peliin, mulla lienee pariinkin posseen varsinkin kun mukana on höyryrobotti. Ja tietysti pieni husaari ratsuväkijoukkio.. Tarkoitus on maalata pirteä vihreä sotilasasu harmailla housuilla, koska kokomusta husaariasu olisi vähän tylsä.

Henkivartiokaartin naisilla on tappava varustus, konekiväärejä, kiväärejä, leikinheitin, höyryrobotti ja reput täynnä käsikaranaatteja. Kaasunaamari kuuluu perusvarustukseen ja jos vihollineb ei muuten putoa, pukataan piikkikypärällä silmään.

Pelit on keskiviikkona, joten kiire meinaa tulla saada nämä valmiiksi. Tavoitetta on hyvä olla.


Steambot apuna

Koko joukkio kuvassa

Toinen ryhmä

Ensimmäinen ryhmä

Housut saatu maaleihin.

No comments:

Post a Comment