Friday 15 April 2016

Nopat Got Award for Hobby Promotion

Nopat and Taktiikka Club got award for work to promote the hobby. Thank you everyone!

Kiitos kaikille Noppakerhon aktiiveille, turnauksissamme kävijöille ja pelikavereille. Oli mukava käydä hakemassa kerhon palkinto harrastuksen eteen tehdystä vapaaehtoistyöstä Model Expossa. Alla palkintoraadin perustelut. Koko tiedote löytyy Messukeskuksen sivuilta.

Nopat ja taktiikka ry on miniatyyripeleistä (historia, sci-fi, fantasia) kiinnostuneille ihmisille tarkoitettu yhdistys, jonka tavoitteena on tarjota puitteet rakentelulle ja pelaamiselle sekä yhdistää eri pelien harrastajia. Yhdistys järjestää muun muassa kerhohuonetoimintaa, turnauksia sekä työpajoja, jotka mahdollistavat monipuolisen peliharrastustoiminnan ja uusien pelikavereiden tapaamisen. Raati pitää Nopat ja taktiikka ry:n toimintaa kiitettävänä, sillä se luo rennon ja matalan kynnyksen uuden harrastuksen aloittamiseen. Tämä tuo myös paljon uusia harrastajia alan pariin.

Model Expo -palkintoraatiin kuuluivat pienoismalliharrastaja ja Apulanta-yhtyeestä tuttu Toni Wirtanen, Mallix-lehden päätoimittaja Reijo Kuusisto, Pienoismalli-lehden päätoimittaja Ola Pedersen sekä Model Expo -messujen tuottaja Anniina Pyykönen.








No comments:

Post a Comment