Wednesday 11 July 2012

Force on Force demotus Ropeconissa

Hei,

Hyvää on taas tarjolla heinäkuun lopussa Ropeconissa. Demotamme Force on Forcea Noppakerhon ja War Headin aktiivien kanssa.

Force on Force on Ambust Alley Gamesin ja Osprey Publishing julkaisema miniatyyripeleihin soveltuva säännöstö. Säännöt simuloivat jalkaväen taistelua moderneissa olosuhteissa. Peli soveltuu ryhmätason peleihin (englanniksi skirmish) missä ryhmällä tai pienellä joukkueella on jokin ennalta asetettu tehtävä.

Perusmekaniikka on yksinkertainen, onnistumista kuvaa aina yli neljän (4+) heitto nopalla. Tähän yleensä vastapuoli heittää vastaheiton, jolloin isompi noppaluku voittaa. Joukkojen kyvyt ja varustus on yksinkertaistettu noppiin, paremmin koulutetut taistelijat käyttävät 8- tai 10 -sivuisia noppia ja heikommin koulutetut 6-sivuista noppaa. Lue koko aloittelijanopas ja pelin esittely noppakerhon sivuilta.

Ropeconissa Modern Wargaming in Scale -pelit ovat pystyssä lauantaina ja sunnuntaina. Demotehtävässä pelaajien tavoite on käydä pelastamassa hajonneen auton miehistö kaupungista. Yksi demopeli kestää noin 1 - 2 tuntia. Kaikki tarvittava on valmiina, riittää kun tulet paikalle.

Ambush Alley Games ystävällisesti lähetti meille pientä jaettavaa ja demoon osallistuneille pelaajille tuntolaatta niin kauan kuin tavaraa riittää.

Alla ensimakua tulevasta. Tervetuloa pelaileen tai jutteleen!


Watch my back


Jeep..


Kaupunki..

Reportteri..

Tuntolevy demopelaajille!

No comments:

Post a Comment