Wednesday 25 July 2012

Jäätikön alku

Kesähelteillä alkaa kaivata jäätikkömaastoja. Tähän oivia rakennustarvikkeita löysin Lohikarin pienestä myymälästä Ruoholahdesta. Tekojääpalat on valmistettu läpinäkyvästä muovista ja niitä oli kahta eri kokoa. Isompien jääpalojen pussi maksoi 5,40e ja pienempien 4,25e. Molemmissa on runsaasti tavaraa ja käyvät myös markkereista.

Ajatus on tehdä valkoinen alusta johon liimaan näitä ja perään liimaa valkoista purua/pulveria. Jäin jo miettimään jos kokeilisin liimata näitä figualustaankin. Mutta poraus ja metallitappi todennäköisesti näkyvät materiaalista läpi :)


Tekojäätä pussikaupolla.

Saksalainen sotilas napajäätiköllä.

Lohikari myy sisustustavaraa myymälöille, baareille ja erilaisille liikkeille, mutta myös yksityishenkilöille. Välillä sieltä tekee jänniä löytöä, esimerkiksi erilaisia isohkoja nykyaikaisia kilpapurjelaivoja olisi saanut 25 - 35 eurolla. Taannoin jäi houkuttamaan  Old West teemainen pitkäsarvisen naudan pääkallo. Myös 133cm kaktus ois ollut hauska. Heidän kattavalle tekohedelmävalikoimalle en ole vielä keksinyt figu käyttöä lukuun ottamatta että Goblin metsäni saa tuolta lisää tatteja.

No comments:

Post a Comment