Sunday 15 July 2012

Wanhat dioraamat, pienoismallit ja rakennelmat

Vuosikymmenten kuluessa on tullut rakennettua jos jonkinlaista pienoismallia ja rakennelmaa aina  jäätelötikkulinnoista betonisiin pelimaastoihin. Oli inventaarion aika. Osa aarteista oli yli 35 vuotta vanhoja ja luopuminen haikeaa, mutta nyt oli aika viimein poimia parhaat päältä ja laittaa kaikki muu kaatopaikan täytteeksi. Toimikoon tämä kirjoitus muistona noille lapsuuden askarteluille.

Parin päivän aikana melkoinen määrä jätesäkkejä täyttyikin vanhoista rakennelmista, pienoismalleista, itsetehdystä roolipelitavarasta ja sekalaisesta sälästä. Tähän juttuun on dokumentoitu näitä hävitettyjä aarteita. Jutuissa esiintyvät rakennelmat olen pyrkinyt laittamaan aikajärjestykseen ja summittaisen arvion minä vuonna kyseinen on rakennettu.

Näistä dioraamat ja roolipelikartat ovat ehkä mielenkiintoisinta katsottavaa, mutta alla linkkikooste kaikkiin juttuihin.


1 comment:

  1. Kiitos näistä postauksista!

    Vanhan sydäntä lämmittää erittäin paljon nähdä tämmöinen määrä suurella sydämellä väsättyä kamaa. Varsinkin nuo itsetehdyt kartat ja pohjapiirustukset toivat paljon muistoja mieleen omista väkerryksistä!

    ReplyDelete