Thursday 25 October 2012

Zombie maaston askartelu

Zombie maisemat edistyivät taas hieman maanantaina ja torstaina. Edellisviikolla kontit ja roskalaatikot olivat saaneet pirteän pohjavärin ja Devlan mud litkutuksen. Mielummin olisin käyttänyt ruskeaa lämpimän sävyistä Sepia litkua, mutta se oli juuri sillä hetkellä loppu.

Kuivaharjauksessa käytin pirteän sinistä ja punaista. Ajatus oli tehdä pelilaudalle iloisia katseen kiinnittäviä värielämyksiä. Punanen on ehkä vähän liiankin vaaleanpunainen mutta zombien on hyvä asua pinkissä roskiksessa. Sieltä häntä osataan etsiä viimeisenä.

Vanhennus oli hauska tehdä. Kun erivärisiä ruoste-efektejä oli saatu töpöteltyä pintaan, kuivaharjattiin uudestaan jolloin näyttää että ruoste on maalipinnan alla. Joskin ruostevalumien teossa olisi pitänyt samoin käyttää pienempää pensseliä, nyt melkoisia lätäköitä siistien valumien sijaan.

Mietin että näitä voisi käyttää hotspotteina, mistä zombieita tulee pelilaudalle. Mutta en vielä tehnyt numeroita (1-5) kylkeen. Pitääkin katsoa josko sopivat numerosiirtokuvat löytyvät tarvikevarastoistani.



Kuivaharjatut kontit ja roskikset.

Sininen kontti näyttää oikein hyvälle.

Pirteä punainen rinnalla.

Ruoste-efektit tehty.

Lähikuvaa kontista.

Renkaat kuivumassa. Onnistuin taas käyttää viallista Vallejon mustaa, joka kiilttää kuin kumihousut. Kumiahan nämä renkaat ovat, mutta kiilto ei ole mieleeni. Lopuksi kuivaharjattiin desert yellowlla.

Valmis maastosetti.

Kirkkaan vihreät ammuslaatikot

Uskallatko avata kontin?

No comments:

Post a Comment