Tuesday 2 July 2013

Kirpputorin aarteet

Kesä on täällä taas ja aikaa kierrellä kirpputoreja. Edullisina aarteina tänään löytyi  iso joukko pieniä eläimiä maastoprojekteihin ja pelinappuloiksi. Kirahveja mulla alkaakin olla jo kymmenkunta, samoin kameleita ja virtahepoja. Suurriistan metsästäjä tarvitsee lisää häkkejä kun savannit on täynnä elämää. Päivän ehdottomin löytö olivat 5 biisonia. Näitä tulee harvemmin vastaan ja lännenmiehet pääsevät tulevaisuudessa kunnon biisonijahtiin. Myös sarvikuono oli harvinaisen hyvälaatuinen ja Vietnamiin pussista löytyi puhveli.

Toinen pussi eläimiä maksoi 50 senttiä ja toinen kaksi euroa. Palmun sain kaupan päälle. Näiden kanssa on hyvä harjotiella myös maalaustekniikoita, eikä taatusti harmita jos tulee sutta. Pusseissa tulee myös noita isompia eläimiä, joskaan niille en ole vielä keksinyt käyttöä paitsi lahjoina seuraaville pelaajasukupolville :)

Risasta helikopterista saadaan vielä hyvä maahan pudonneen helikopterin maastokappale. Helikopterissa on narulla vedettävä toimiva moottori joka saa kopterin pyörimään. Kenen Vendettassa on yhtä hienoja toimintoja?

Ja kun en jaksa etsiä missä mun edelliset tuunatut muovieläimet ovat, niin Ropeconia varten osasta on rakenteilla jo setti rekvisiittaa. Rakenteluvimma alkaa olla kohdillaan.



No comments:

Post a Comment