Tuesday 2 July 2013

Mission in Kongostan and Ropecon 2013

Ropecon on taas heinäkuun lopussa ja Noppakerho sekä Warhead on mukana monessa tapahtumassa. Itse viime vuotiseen tapaan Juhan ja Teemun kanssa vedetään Force on Force pelidemoa lauantaina ja sunnuntaina.

Peli sijoittuu tänä vuonna Kongotaniin, sademetsän katveessa olevaan öljy-yhtiön putkistoon kukkuloiden välisessä solassa. Paikalta on raportoitu outoja sairastapauksia ja pelaajat lähetetään paikalle selvittämään asiaa ja turvaamaan öljyputken toimintaa.

Maaston viimeistely on vielä kesken ja saattaa elää kun tehtävää pelitestaillaan ennen Ropeconia. Tänään rakentelumotivaatio oli huipussaan, usean puun alustat saatiin hiekoitettua ja pohjamaalattua. Eläimet pudistettua ja liimattua hiekan kera alustoille. Myös eläinhäkit saatiin maaleihin, pohtimani metallin sijaan niistä tulikin punottuja puukeppiversioita.

Kangaskaupasta löytyi alennuslaarista pirteä mutaisen värinen kangas joka sopii hyvin yhteen Vallejon Parasite Brownin kanssa, jolla olen maalannut kaikki Kongostanin alustat viimeisen parin vuoden aikana. Punaruskea muta on hienoa, tervetuloa tarpomaan suossa. Kangasta on vielä tarkoitus vanhentaa ja vaalennella paikoitellen.

Siisti nähdä hiljalleen valmistuneet osaset viimein pelilaudalla yhtenä kokonaisuutena. Maalia kuitenkin puuttuu vielä eläimistä ja neliskulmaiset peltitönöt ovat pahiten vaiheessa.


Tärkeä öljyputkisto solassa, sademetsän mutainen
 maaperä kantaa huonosti raskaita ajoneuvoja.

Jokin on karannut häkistä? Jäljellä vain
veriset jäljet rikkoutuneen häkin kulmassa.

Venäläisten vanha BTR on ajettu turvaamaan putkistoa.

Afrikan vaarallisin eläin, virtahepo. En suosittele mutaisen joen ylitystä.

Pari kirahvia eksynyt savannilta syömään puiden lehtiä


Ropecon, Euroopan suurin epäkaupallinen roolipelifestari järjestetään kahdettakymmenettä kertaa tänä kesänä Espoon Dipolissa. Roolipelifestari vetää vuosittain yli 3500 kävijää viikonlopuksi pelaamaan roolipelejä, keräilykorttipelejä, miniatyyripelejä ja lautapelejä, larppaamaan, seuraamaan puheohjelmaa ja osallistumaan työpajoihin.

No comments:

Post a Comment