Saturday 28 January 2012

Black Dust yritys 2

Ensimmäisen yrityksen jälkeen päätettiin vaihtaa puolia ja Deltat lähtivät uudelle kohdistusmatkalle. Aleksis päätti valita erilaisen reitin ja suuntasi heti juosten läheiselle kukkulalle. Deltat pääsivätkin nopeasti sieltä kiikaroimaan että vihollisjohtaja oli taaimmaisessa talossa. Deltat kutsuivat paikalle ilmaiskun ja iso pommi räjäytti talon kappaleiksi. Yllätys oli suuri kun suuri johtaja selvisinkin jusoten talon taakse metsään piiloon.

Kylä ja Deltat laaksossa

Deltat ottaa tarkkailuaseman vuorolla 2.

Kyläläiset alkavat liikkua lähemmäs piilossa olevia jenkkejä.

Haa, johtaja on tuolla takana keskellä. Pommia niskaan.

Räjähdyksen herättämät kyläläiset suuntaa kohti mistä hävittäjä tuli.
He saavat matkalla lisää pommeja niskaan mutta kyläläisten moraali kestää.

Deltat paikallistetaan vuorilta ja syntyy melkoinen tulitaistelu.

Owerwatchissa olevat jenkit epäonnistuvat reagoimaan vihollistulitukseen.
Samoin ratkaisevalla hetkellä toinen ryhmä epäonnistuu reaktiossaan.

Kyläläiset vangitsevat Deltat ja pitävät suuret voiton juhlat.
Tässä kylässä eivät erikoisjoukot juhli.

Mielenkiintoinen peli, toinen yritys osoitti että tehtävä ei ole mahdoton mutta vaatii onnea. Aleksis taktikoi hienosti kukkulalle ja ei edes yrittänyt ammuksella. Vuorolla kolme paikalle kutsuttu hävittäjä melkein onnistui tehtävässä. Hävittäjä ehtikin iskeä kolme kertaa joten tehtävä on hoidettavissa.

Lopun ammuskelussa Deltat olisivat voineet selvitä mutta heidän kolme perättäistä reaktiossa epäonnistumista antoivat kyläläisille mahdollisuuden antaa heille vapaasti lyijyä isän kädestä.

Pelaamalla oppii, ja jälkikäteen tehtävää lueskellessa huomasin että pari yksityiskohtaa missiosta unohtui selittää. Merkittävin havainto oli että peli kestää vain 6 vuoroa, ei 8 kuten pelattiin. Tälläkään ei sinällään ollut merkitystä kun molemmat yritykset oli epäonnistuneet vuorolla 6.

Vuoristolaiset odottavat innolla seuraavaa jenkkiryhmää heille kylään pelastamaan kokonaista Deltaryhmää. Tuokaa vaikka tankkikolonnanne, näissä solissa on vain yksi voittaja.

No comments:

Post a Comment