Monday 30 January 2012

Brittikalusto levällään

Viikonlopun Force on Force pelistä jäi kipinä jatkaa aiemmin kesken jäänyttä brittikalustoa. Jep, lisää rautaa! Hummereiden lisäksi brittien SAS erikoisjoukoilla on kaksi pientä Warrior tankkia, kaksi Viking BvS miehistön kuljestusvaunua, kaksi Strykeriä ja kuvasta puuttuva aiemmin rakennettu Challenger tankki.

Tankit ovat Imprint Modelsilta ja The Honourable Lead Boiler Suit Companylta. Loistava nimi firmalla ja pitäisikin hankkia heiltä muutama vastapuolen BTR ja BMD ajoneuvo. Voiko olla hienompaa kuin magnesium alloysta rakennettu lentokoneesta pudotettava BMD kevyt tankki. Kuumat oltavat saikin materiaalin vaihtumaan myöhemmissa versioissa alumiiniin. Voin jo kuulla Mentorin hankkivan lisää RPG mopomiehiä.

Kalusto levällään

Stryker, loistavaa Imprint laatua. Kovaa resiiniä.

Renkaiden ja akseliston liimailua

Toinen Viking sas SAS miehen kyytiin.

Hummerit

Styker miehenkokoisella tykillä.

Kaverit asentamassa konekivääriä paikoilleen

Warrior. Kova resiini katkeaa helposti ja tästä halkesi sivulevy.
Pikaliimalla kuntoon ja saumaa peittämään ketjunpätkät.

Liimahöyryissä tulee sekavaa läppää


Otinpa myös muutaman kuvan ilmeisesti Terolla kerholla työn alla olevasta Warmachine pöydästä. Hyvältä näyttää ja laudan saa näppärästi kahteen eri asentoon. Uudenvuoden jälkeen ulkoa poimitusta rakettienlähetysputkellenikin on löytynyt käyttöä viemäriputkena.

Laudoitus murtunut.
Pöydän voi koota eri tavoilla

Viemärin putki

Aidoitusta.

2 comments:

  1. Yritän vielä vältellä FoF:ia ainakin toistaiseksi, koska figupelejä on yksinkertaisesti harrastettavana jo ihan liikaa, mutta siitä ei ole epäilystäkään, että nimenomaan britteihin sortuisin suoraan muihin edes vilkaisematta. Mielenkiintoista siis nähdä heikäläisten kalustoa esittelyssä.

    ReplyDelete
  2. Mika, kyllä ne taleban mopot jo riittää! Itselläni riittä jo tuo kalustokin ja kun sun ja mun yhdistetään niin kamaa on kahdelle tai kolmelle pöydälle samaan aikaan.

    ReplyDelete