Monday 23 January 2012

Tuareg WAB armeijan työstöä

Homma pikarakentaa ja -maalata mahdollisimman nopeasti Warhammer Ancients Battles armeija pelikuntoon koki harmillisen takaiskun. Suunnitelma oli täydellinen, armeijaksi valittiin täysin mustansinisissä kaavuissa olevat kameliratsastajat. Maalaus tulisi olemaan helppoa ja pelkistä kameleista koostuvaan Tuareg-armeijaan ei tarvisi maalata niin kovin montaa ukkoa.

Mutta koska kameliratsastajat ovat jossain hukassa postissa lähdin väliaikaisena ratkaisuna rakentamaankin kamelinsa hukanneiden jalkamiesten armeijaa. Ukkoja tähän oli, sillä silmäiltyäni taannoin WAB sääntökirjaa, on armeijaan pakko hankkia hieman kävelijöitäkin. Jalkamiehiä lienee riittävästi armeijaan asti, mutta voi tuska kun tänään ei hommat suju. Jalkaväen ukoissa oli melkoiset flashit ja niiden poistaminen on todella hidasta.

Pääosa jalkaväestä on Artizan Designs valmistajalta. Ukot ovat heidän Moorisotien Berbeereitä, jotka peittävillä asuillaan saavat esittää Tuaregeja armeijassani. Artizan on ollut yksi lempivalmistajiani, mutta huoh, heidän valumuotit taitavat vetää viimeisiään. Ohuen perusflashin lisäksi ukoissa on melkoisia valuvikoja jotka pitää veistellä pois.  Artizan on nykyisin ulkoistanut figujen valamisen ja myynnin North Star Military Figuresille.

Mutinan ja pakertamisen jälkeen, alla kuva ensimmäisestä puhdistetusta 20 miehen jousiampujaryhmästä. Tässä tulee vielä pitkiä iltoja veistellä lyijyä että saan kaikki jalkaväen ukot maalaukseen..

Flashin poiston jälkeen ukko alkaa olla taas käyttökelpoinen

20 jousiampujaa, mahtuivat juuri ja juuri 20mm alustalle.

Artizan berberit hiekoitettujen Askari Miniaturesin Tuaregien rinnalla.
Askarin kiväärimiehet näyttää hoikemmilta mutta sekoittuu kohtuullisesti.

No comments:

Post a Comment